همايش «آينده شغلي در فناوري اطلاعات و ارتباطات» با هدف توسعه منابع انساني ماهر و افزايش مهارت هاي فردي جهت ورود به بازار کار فناوري اطلاعات و ارتباطات، در دانشگاه شريف برگزار ميشود.
وايمکس نيوز- اين همايش در حاشيه بيست و دومين کنفرانس ملي سالانه کامپيوتر ايران يکشنبه 22 اسفندماه با سخنراني 10 استاد دانشگاه، کارآفرين و موسسان استارتاپهاي موفق برگزار مي شود.
همايش يک روزه «آينده شغلي در فناوري اطلاعات و ارتباطات» توسط آزمايشگاه يادگيري فناوري اطلاعات دانشگاه صنعتي شريف (لايتک) با هدف توسعه منابع انساني ماهر و افزايش مهارت هاي فردي جهت ورود به بازار کار فناوري اطلاعات و ارتباطات برگزار مي شود.
در اين همايش از اساتيد و صاحبان کسبوکارهاي موفق دعوت شده که در راستاي رسالت خود فضايي جهت آشنايي مسيرهاي يادگيري، داستان حقيقي موفقيت استارتاپها و کسب و کارها، ورود به صنعت و بهبود شرايط شغلي علاقهمندان ايجاد کنند. همچنين «آشنايي با استارتاپها» و «اکوسيستم و سطوح استارتاپها» عنوان دو سخنراني اول اين همايش است و در ادامه در چند سخنراني جداگانه داستان موفقيت چندين استارتاپها از زبان موسسان آنها اعلام مي شود.
راه و رسم کسب درآمد از دنياي فناوري اطلاعات، آشنايي شرکت کنندگان با تيپهاي شخصيتي در فضاي کار براي دستيبابي به جايگاه شغلي مناسبتر، توسعه فردي و بهبود شرايط شغلي، روانشناسي صنعتي و تيپ شناسي از ديگر محورهاي اين همايش عنوان شده است.
5 سخنراني مهم با عناوين «آينده شغلي لينوکس در ايران و جهان- درآمدزايي از نرمافزارهاي متنباز بدون سرمايه اوليه دنياي متنباز فرصتي براي توسعه مهارتهاي شغلي»، «آشنايي با مشاغل و درآمدهاي حوزه شبکه و ديتاسنترها- تکنولوژيهاي جديد در حوزه ديتاسنتر»، «آشنايي با پردرآمدترين زبان برنامهنويسي دنيا- آشنايي با صنعت و مشاغل مبتني بر موبايل» و «فناوريهاي بانکداري و امور مالي»، «دور دنيا با برنامهنويسي از صفر تا صد- تخصص و مهارتهاي عمومي کسبوکارهاي مبتني بر فناوري اطلاعات و ارتباطات» نيز ارائه خواهند شد.
بيست و دومين کنفرانس ملي سالانه کامپيوتر ايران از شنبه 21 تا دوشنبه 23 اسفند ماه در محل دانشگاه صنعتي شريف برگزار ميشود. اين کنفرانس شامل 17 کارگاه تخصصي است.
منبع:مهر